Директор школе је насликао и поклонио слику-триптих школи

Дана 11.04.2017.год. директор школе је окупио све ученике, професоре као и све запослене у холу наше школе. За ту посебну прилику позвао је и председника школског одбора Зорана Илића.

Директор се обратио речима:Драги ученици, професори и остали запослени

..... поштовани председниче Школског одбора, велика ми је част и задовољство то данас могу овом приликом да Вам поклоним један посебан дар, да га користите, чувате и предате будућим генерацијама надам се док ова школа траје. Мој поклон Вама и школи је уметничка слика уље на платну "триптих". Слику сам радио у слободном времену а то је трајало 4 месеца.

Насликао сам три великана. Петра Петровића Његоша, Ива Андрића и Николу Теслу. Слику сам осмислио тако да она сама говори о делима великихх писаца и научника које сам насликао. Слика има посвету на којој пише: Својим ученицима и професорима поклањам ову слику са поруком "учите јер знање је највеће богатство које увек носите са собом". Директор школе Слободан Бојовић - 2017 године. После аплауза, директор се захвалио присутнима, ученике и професоре је  замолио да се врате у своје учионице. Затим је следило фотографисање свих запослених испред уметничке слике заједно са директором школе.