Филтер
 • Достигнућа младих у Србији - Конференција наставника 2014.


  JAS 1Годишња конференција наставника који у својим школама спроводе програме Достигнућа младих (Junior Achievement in Serbia) одржана је у Крагујевцу од 24. до 26. октобра 2014. године. Око 120 наставника из 61 средње школе из целе Србије имало је прилику да освежи и унапреди своја знања кроз различите радионице, предавања и дискусије, а међу њима и професори наше школе, Весна Мијатовић и Данијела Тасић.

   

  На конференцији су говорили:
  Ана Мирковић, Digital Communications Institute 
  Проф.др Михаило Црнобрња, ФЕФА - Факултет за економију, финансије и администрацију
  Ива Павловић Пушица, Институт за лични развој и едукацију младих
  Драгољуб Љубичић Мићко, агенција Тим талената 
  Срећко Шекељић, Покрени се за будућност
  Радован Живковић, Министарство просвете, науке и технолошког развоја
  Маријана Симић, Business Innovation Programs
  Александра Вучетић, Министарство привреде Републике Србије 


  JAS 4Конференција је реализована уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој USAID Serbia и пројекта Покрени се за будућност којим руководи Центар за развој лидерства.


  Организација Достигнућа младих у Србији развија и спроводи економске образовне програме за младе људе кроз партнерство између бизниса и образовног система. ДМуС кроз своје програме приближава стварни свет бизниса младим људима и развија њихове потенцијале.  Визија ДМуС је креирати предузимљиву генерацију отворену за промене, оснажену и спремну за суочавање са будућношћу, која размишља изван оквира своје тренутне ситуације и активно учествује у свим сегментима савременог живота повећавајући своје могућности при запошљавању.

   сајт ДМуС: http://www.ja-serbia.org/sr

  JAS 2   JAS 3 

 • Излет колектива октобар 2014

   

  izlet2014

   

   Професори и особље наше школе искористили су један од последњих лепих и сунчаних дана ове јесени за заједничко дружење у природи. Посетили су видиковац на Јелениној стени са којег се пружа предиван поглед на долину у којој вијуга река Пек и где се сместило Кучево. Уз причу, смех, велику количину роштиља и понеку чашицу, дружење је трајало све до вечерњих сати. 

   

   

  више слика у галерији

   

   

 • Матуранти 2013/14

  Економски техничари 

  генерација 2013/14

   

   

   

   

  Туристички техничари 

  генерација 2013/2014

   

   

    

    

  Аутомеханичари

  генерација 2013/2014